Startup?

Blog

 

Inainte de a incepe un proiect, ne place sa facem cunostinta. Sa cream o legatura, o relatie, un parteneriat. Tu incepi sa ne cunosti pe noi iar noi avem ocazia sa aflam mai multe despre tine si despre idealurile tale. Iti ascultam nevoile si punem cap la cap un plan pentru proiectul tau.

Serviciile noastre:

Design

Development

Online Marketing

Digital design, User experience design (UX), mobile & responsive design.

 

Un design puternic inseamna impact imediat. Iar impactul inseamna actiune, tradusa la randul ei in profit in business-ul tau.

 

Avantajul tau: Pozitionare puternica de brand si conversii fara griji.

 
 
 
 • Digital Design

  Instinctiv, punem pret pe detalii, pentru ca ele fac diferenta. Un design bun subliniaza toate aspectele importante ale businessului, pune in evidenta plus-valoarea pe care o oferi si iti converteste fiecare interactiune intr-un posibil client.

 • User Experience Design (UX)

  UX design inseamna mai mult decat o simpla imagine online, este o intreaga experienta. La Inotec, iti aratam ce inseamna un UX perfect si cate lead-uri iti poate aduce un design intuitiv, centrat pe nevoile consumatorilor tai.

  We’ll show you what perfection looks like and how many leads can get a human-centered design.

 • Mobile & Responsive Design

  Iti putem crea un site de la zero sau iti putem optimiza versiunea pe dispozitivele mobile astfel incat iti transformam afacerea intr-un adevarat love brand, axandu-ne exact pe ceea ce vor clientii tai.

Vrei sa dezvolti un Start-up?

Sa te indragostesti este un lucru complicat.

Sa fii deja indragostit de o idee si sa o dezvolti, asta e simplu. Daca ai partenerul potrivit.

Ai o idee? Hai sa vedem!

 1. Ce fel de proiect iti doresti? (completeaza campul si apasa ENTER)